Vår vision

Företagets ambition är att erbjuda så många människor som möjligt våra naturliga produkter.

Vision

I framtiden ser vi företaget och vårt varumärke, Scandinavian Herbs, som ett välkänt namn hos de flesta inom Skandinavien och även utanför dess gränser. Företagets ambition är att erbjuda så många människor som möjligt våra naturliga produkter, för sitt välbefinnande. Genom att skapa produkter med hög kvalitet så kommer du som kund att uppskatta oss som företag och bli en del av vårt mål, där vi vill hjälpa människor leva friska, starka och hälsosamma liv.

Vår förhoppning och mål är att människor blir medvetna om riskerna i att använda kroppsvårdsprodukter som innehåller skadliga kemikalier och därför gör framtidsrealistiska val även när det gäller kroppsvårdande produkter. Vi hoppas och tror att människor kommer att få en större insikt i vad de applicerar på sin kropps alla områden och genom det få dem att välja bättre alternativ.

Produkter som inte är allergiframkallande och irriterande för kroppen är grundtanken som driver oss framåt. Med återförsäljare i Sverige, USA, Norge, Danmark, Åland, Nederländerna och Finland ska vi göra så mycket vi kan för att upplysa människor om de alternativ som finns för både kropp och själ genom att erbjuda dem de mest naturliga produkterna som finns på marknaden.

Kundservice

9:00 - 16:30 Måndag - Torsdag 9:00 - 13:00 Fredag

Miljövänlig produktion

för alla våra produkter

Snabba leveranser

Oavsett vart du bor, du är även välkommen in i butiken på Långgatan 66 i Enköping!

Svensktillverkade

Miljövänliga, örtbaserade friskvårdsprodukter för kropp och själ!

802
804