Köpvillkor

1. Snabbfakta  
- Priserna visas i svenska kronor inklusive moms.
- Försändelsen levereras med DHL.
- Vid order utanför Sverige gäller förskottsbetalning, vänligen kontakta oss via e-mail kundtjanst@scandinavianherbs.se

 
2. Priser
I priserna ingår moms med 25%. Vid postförskott är avgiften 65:- plus frakt, vid förskottsbetalning tillkommer ingen avgift förutom frakten. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

 
3. Leverans
Vanligen skickas varan dagen efter beställningen är lagd. Normal leveranstid är 3-10 arbetsdagar.
Skulle någon av artiklarna som du har beställt ha en avsevärt längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning och restnotera artiklar med lång leveranstid. Som kund behöver du aldrig betala mer än den ursprungliga fraktavgiften. Restnoterade artiklar skickas fraktfritt.
För outlösta paket debiteras 250 kr. Det innebär alltså att beställd vara måste hämtas ut innan den kan returneras till oss.
   
 
4. Betalning
Betalning kan ske via efterkrav, bank/kreditkort(ej aktiv ännu) eller via bankgiro 5792-6453(förskottsbetalning).Ange ordernumret vid betalningen.
Bank/Kreditkort – Vi accepterar Visa och MasterCard. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och hanteras av vår partner för betalningslösningar, PayEx (www.payex.se). För ökad säkerhet använder vi även 3D-Secure, den globala säkerhetsstandard som är framtagen av VISA och MasterCard för betalningar över Internet.
PayEx betalningslösningar är PCI DSS-certifierade av VISA och MasterCard. Av säkerhetsskäl lagras inte känslig betalningsinformation som exempelvis kortnummer hos oss. All information som läggs krypteras i stället på betalningssidorna hos PayEx som är säkrade med SSL-certifikat.
 
 
5. Garanti
Scandinavian Herbs säljer alla produkter med 100% återköpsgaranti. Om produkterna inte uppfyller dina krav eller om du av någon anledning inte är nöjd med innehållet, kontakta då din återförsäljare för ev. byte till någon annan produkt eller för att få pengarna tillbaka. Denna garanti gäller under obegränsad tid, om ej bäst före datum är passerat, och minst halva innehållet av produkten ska finnas kvar. Behållaren får inte vara skadad. Du som kund står för returfrakten.
OBS! Kontakta alltid oss på Scandinavian Herbs innan ni returnerar en beställning.      

   
6. Reklamation
Scandinavian Herbs kontrollerar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan trots det vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

 
7. Säkerhet och sekretess
Vi använder oss av 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföring vid kortbetalningar sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

 
8. Förbehåll
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel som ex priser, specifikation m.m. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

 
9. Tvist
Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.
 
 

Top 5 listan

Nyheter och händelser

 
Scandinavian Herbs önskar er alla God fortsättning på det nya året! 

      
Du som återförsäljare i Scandinavian Herbs
har rabatt på produkter från Nyttoteket.   
 
    
Du som tycker om att använda dig av rena produkter på din kropp, vill säkert även använda dig av produkter i din kropp med hög kvalitet fri från märkliga konserveringsmedel, fyllnadsmedel, artificiella sötningsmedel och syntetiska tillsatser.
Logga in på NYTTOTEKET.SE   
           Collagen
NYHET Nyfiken på Kollagen?  

      Rocket Fudge

 
    
Här kan du se de MÄSSOR där Scandinavian Herbs kommer delta

på 2018
För mer information klickar du här

Se alla nyheter 
här